jävla stöttpålare

en del av mig dog ikväll. en stor bit.

förstår inte folk att saker som man har sagt inte kan tas tillbaka? det spelar ingen roll om man ångrar sig. man lyssnar såklart på människorna man tror på.

nu ska jag dricka upp, blåsa ut stearinljuset som lyser upp knappekulla och beblanda mig med min mardrömmar, den sortens drömmarna som exicterar i min värld. 

jag tycker inte synd om mig, vilket jag vet en som lite halvgött i bakhuvudet kommer tänka. inte heller har jag några problem eller är en idiot! men någon som redan ser med förinställda ögon ser inte mer än det dom vill se.

jag är grym och
stenhård som wonderwoman!

längtar till lördag.

jag bryr mig ärligt talat inte längre.

men laddar för lördag och är pepp! börjar dock få kostymångest. wonderwoman fast med långbenta blå tights ist för baddräkt? skulle ju gå fint med ivymandie.. medusa, förutom ormskallen så känns det inte så peppkul.

jag vill ha tights.

som ett pappersflygplan.

.

hoping for a miracle

ont i hjärtat, ett slag för lite eller två för mycket.
det finns en morgondag varje dag. 

fast mina går för uträkning i superspinntempo.

skev dag. högvarvshuvud och nollvarvskropp. 
måste göra en ny lista.

tvågångertvågångertvågångertvå

Nu ska jag göra två saker som jag tycker väldigt mkt om; gå och hålla på med hästarna och innan det ta med kameran och Nellan till skogen.

Tidigare idag så gjorde jag också två saker som jag tycker mkt om; käkade med Linisen och åkte bil.

Senare ikväll hoppas jag på två saker som jag inte gör aå ofta; överdriven långdusch och dricka rödvin (vilket jag lärde mig föregående kväll, wohow!)

Så vet ni det.


Nu, fortsätta vara jag.




KEEP YOUR HEAD UP


JohnBlund hittade mig!

Åkte hem till Kulla igår och ska vara här och pilla med hästarna en tid.
I natt har jag sovit 10 timmar sammanhängande utan några uppvaknanden med hjärtat i halsgropen, inte ens reagerat på ringande mobiler eller inramlandes minibroder vid tidiga gryningstimmen. Jag har sovit riktig djupsömn. När hände det senast? Inte 2000 - talets epok iaf känns det som. 

Nu är frukosten slut och ska vidare ner igen.

Föresten så vill jag också bo i en grotta som outsiderskvinnan!



LEKT MED SJÄLVUTLÖSAREN I TRÄD



Igår var det helkväll på kalmar. Aptrött nu och ska sova i ett år har jag tänkt.

Stordag; Kr, As nerv IG!

tuggtiggtuggtigg

Hård sten i stl badboll, äter upp mage och hjärta.

ODENS DAG

Min dator är fan förstörd efter ha övernattat en kväll med mig i kulla! Seg och har nog fått frostskador ;)

I måndags var det sista dagen på "gamla jobbet". Lite sorgligt då det finns många sjukt bra människor där, men är faktiskt riktigt lättande mest. Bara känner vad energi man får! Varit för mkt nu på slutklämmen när jag har jobbat dubbelt, men samtidigt sjukt stolt och hoppas att det kommer kännas på kontot sen. 

Ska söka kurser till våren nu, Kreativt skrivande och digital fotografering och bildbehandling? Stugan snart klar också, fan vad saker känns bra idag!

En kväll med Lollo-Fyllo



Under mitt vandrande ikväll  i den unga natten i Sörping så hörde jag snart en ensam människa som gick och pratade med sig själv och närmade sig i rask takt. Hade nyckelknippan i fickan, såklart som alltid, knöt den och förberedde mig på fight. Är ganska negativt inställd till hela Sörpas A-lag och har hamnat i flera muntliga slagsmål med dom när dom sitter på sina bänkar och gapar. Dock min gamla granne Whiskey-Calle var inte så farlig, förutom några obehagliga kvällar då han tog fel dörr och klampade in i mitt kök..

Men men, personen kom upp jämsides och snackade på med sig själv och jag kände hur mitt sinne blev mörkt och jag vart så arg på han. Men då släppte jag det och började snacka med han. Och han var inte så farlig. Vi promenerade genom Sörping och snackade på om svamp, öl, barn och barnbarn.

Jag förstörde den trevliga stunden tillslut och frågade han om det var värt det för han, att offra alla dessa människor som han pratade så gott om.

"Hur fan ska jag annars orka livet" fick jag till svar.

crap



snart är jobb och allt under kontroll.
skönt, tid till att ta tag i allt annat då.
börja bocka av att-göra-listorna och åka till uppsala!

GÖR DET RÄTTA DÅ



jump   !

hjärta

jag tror inte.

bambi

hade fight på jobbet idag, slutade med en stor axel och ett jack i huvudet med lite hjärnskakning för min del.
jag förlorade alltså.


hatar att förlora.

Hjärtat dansar eldig tango

Min kropp är sjukt intressant.
Sånna här stunder känner jag huvudet klarare än någon annan gång. Samtidigt som jag är trött på att vara trött så drömmer jag om hur allt kan bli. Man kan inte leva livet genom drömmar, men det är lika härligt ändå.

apkuk.blogg.se

Jag har fixat med en ny blogg. En blogg där jag ska ha öppen för alla, men inte mina avskrivnings + dippinlägg. Den har funnits länge, men då för ingen annan än mig där jag skrev mina mörkaste hemligheter. Nu är allt sådant raderat och istället så ser den för dagen mer eller mindre ut som denhär.

Den ska finnas massa foton och annars vara neutral i det mesta. Lite tråkig. Men tråkigt är inte alltid dåligt!



Saker börjar bli i ordning tror jag.

jag släcker ljuset för att slippa följas av min skugga



fixar med allt.
funderar..

jag är en mästare på att fundera!

RSS 2.0