DU ER ENE SNEDBENT HEST

Yes Mary, I´m still alive!



Det är så mycket som händer just nu. Världen växer och energierna bara sprudlar.
Jag vill bara dra på mig en sommarklänning och dansa barfota ut i gryningsdagget.
Dansa. Hoppa. Skratta
Leva.

Och jag känner mig faktist jävligt nöjd med saker och ting för dagen. Helgen har varit kul med en efterlängtad utgång på fredagen då det blev alldeles för mycket dricka. Fast inte så att det blev dåligt. Mera minnesluckor än jag någansin haft innan men samtidigt så var det på topp. Inget må dåligt eller något sådant. Tror nog luckorna berodde av trötthet. Men mesta av kvällen ligger kvar i närminnet och jag hade riktigt kul :) Brun och fräch. Full och glad. Nöjd och tillfreds med livet.
"Alla vill ha dig, se omkring dig. Du är så jävla S-N-Y-G-G!"
Höja blicken, se och förstå. Ja, jag tror fan i mig att det är så!

Lördagen gjordes inte mycket sedan. Babzans gubbe fyllde år så vi var där ute och åt oss tjocka. Jag upptäckte sedan när jag läste innehållsförteckningen på en vaniljkräm att jag hade ätit gelatin (gris). Fick smått med ångest och läste innehållsförteckningen på allt resten av dagen och upptäckte att tuggummit jag fick av Patrick också innehöll gelatin. Dom senaste veckorna så har jag börjat drömma väldigt mycket mera om kött också. Jag tänker fan konstant på kött! Jag vill bara sätta tänderna i det. Sjukt, men ja, jag vill tydligen bara bita tag i en tjock saftig kobit helt enkelt verkar det som. Jag tror att jag snart kommer ge efter när man har fått i sig lite dricka och sitter där en grillkväll med några som trycker på.
Fan.

Söndag idag. Jobbade, åkte sedan på en arbetsintervju! Känns som nådden börjar bli nådd på det nuvarande jobbet. Gick nog ganska bra, dom skulle höra av sig i slutet av veckan som kommer nu! SPÄNNANDE! Sedan har resten av dagen gått till att prata i telefon och snurrat på Internet. Måste skaffa det till lägenheten. Men ah, jag funderar på att töja örat. Fast samtidigt vill jag kunna ha vanliga öronhängen också. Men 3-4 mm funderar jag allvarligt på. Johanna har tagit hål i naveln och jag vill också göra något nu medans man kan vara ung och dum fortfarande.


Nej, stimmit och snurrigt inlägg blev det bara av detta. Helkasst. Men spela roll. Få som fortfarande läser här ändå så jag skriver bara av mig lite för min egna skull. Ska bara göra saker för min egna skull hedan efter! Börjar nu med att gå och lägga mig. Åh, måste ta en bild och visa min nuvarande bil! Rullande skrothög alá 240!

PUZZY

RSS 2.0