You took me in, gave me something to believe in

Do you believe that there's treasures in the ocean?


SöndagSlappardag. Så rätt. Älskar degdagar, bara ta det lungt och inte göra något. Samtidigt blir jag totalmotiverad att börja ta tag i alla saker som väntar nu denna vecka. Sista veckan!


Jag skulle inte vilja ändra på något.
Ingenting
.

Du ville berätta en historia som ingen kunde höra



Jag vill hitta tillbaka.

Försöka radera och skaka av sig, men ibland funkar det så smidigt med att bara stoppa undan det. Djupt, långt in där inombords. Men hur djupt man än begraver det så finns det samtidigt altid på ytan. Som ett flöte, som stiger upp direkt när det har hamnat under vattnet.
Som ett flöte.




TÖNT


If I find my own way, how much will I find?

I picture you fast asleep
A nightmare comes
You cant keep awake

 

Jag är trött. I huvudet. Det känns nästan som om jag håller på att bli lite halvt-om-halv kvävd, sådär precis innan ögonen ska börja ploppa ut. Inte för att jag har varit med om det, men jag tror att det är precis såhär det känns i huvudet då. Sen så har kvällsdeppen kommit och smygit sig på ikväll. Mycket är nog huvudvärken, sen så gnagar jobbet lite. Det är lite oroligt på den fronten och i ena stunden glädjs jag av alla andra möjligheter jag ser och sen så blir trött och orolig för att jag måste ta tag i det.

Joseph Artur snurrar knackigt och lamt ut från högtalarna och då är kvällsdeppen ett klart faktum. Fast det är skönt, för imorrn så vet jag att huvudvärken är borta, jobb fixar sig och det kommer vara helt annan musik som jag hör.

Allt löser sig liksom alltid av sig själv.

 

 

Två hela veckor kvar, jag kommer längta sönder!

 

 

Händer annars då? Ny bil har inhandlas och den är döcool. Sen så har jag börjat ogilla pållar väldigt starkt, speciellt allt som rör trav. Så nu har jag inget med Prillan och Revie att göra för tillfället. Asskönt. Sen har jag klippt av skapligt mycket på håret. 
Annars så är väl det mesta som det ska. Jag har käkat alldeles för mycket mat idag och har nu ångest över det. Dom där helt ok sommarkilona har fortsatt att växa så nu ska jag börja leva på morötter och äpplen. Och havregrynsgröt. Så snart när håret har blivit långt nog att ha hästsvans igen så kommer jag börja gnägga och trava bort mot horisonten när jag har förvandlats till min värsta mardröm.

 

10 kg gnägghäng ogillas starkt.
14 dagars svält, tack.

 

 

You

If I find.


RSS 2.0