POLEN!

słońce, piasek, wina i zwiotczałej myślenia.

NÄR BLIR NATTEN TILL DAG?





För dig, min vän.

KATTEN MUSEN TIOTUSEN.

Jag gillar listor. "Att-göra-listor" är den stora favoriten. Skönt att få bocka av saker och känna att man tar sig framåt i tillvaron, livet. Efter mitt senaste crap-dygn så finns det mer eller mindre bara en punkt.
Fixa tillvaron.
Börjar nu, idag. Det är en perfekt dag för det.

fan!

jag diggar min nya tidsfördriv som hovslagare åt unghästarna i stallet. min högra överarm är numera så fuckad att den ser ut som om bicepen har ramlat ner. gäddhänget svullnar några år för varje minut, med en startålder på 74 år. säkert är hela jävla humerus krossad och avslagen, men vill inte veta. såret i bakhuvudet bultar på och ryggen känns som den har fått sig en twist. att agera matta åt en häst är ganska förjävligt.

ja, det är synd om mig, jävligt mycket också. nu vill jag bara att någon kunde komma och trösta meg med massa godis, kladdkaka och muffins. men den där "någon" excisterar ju inte så det är väl bara att överväga ifall det är värt och ta sig biten ner till willy´s för att få i sig massa jävla socker att spara i magfläsket.
fan!

Du lilla fjäril flyg









En dag kommer du krossas.

vem är du

egentligen?

frågetecken till utropstecken

jag  vet ingenting om någonting känns det som..
min mobil har rasat så nu har jag en öånemobil av storlek att man tror att det är en inbyggdkopiator i batteriluckan. Sussie undrade om jag hade fått med mig en hemtele.

1 vecka och 2 dagar till med överfull tjänst, längtar ihjäl mig tills detta är över. TRÖTT men kan inte sova. Panik typ JA.

Kan inte tänka klart. Funkar inte.





RSS 2.0