Det dansar isbjörnar på våran bakgård

Det har varit en bra jul.
Nu ska jag ladda för att ta tag i mitt nya liv.
Motivationsbristen skiter jag i nu, den verkar inte komma tillbaka av sig själv igen.

Nu ska jag fortsätta tillbaka till mitt chokladätande eftersom idag är sista dagen då jag får det. Nya livet får börja med att vänta tills imorrn. Eller kanske måndag. Måndagar brukar vara bra start för att ladda till när det gäller sådant här. Man tror iaf att ny vecka betyder nya möjligheter. Eller, jag gör det.


Det dansar isbjörnar på våran bakgård.
Idag är en tråkdag. En dålig natt med oroliga drömmar som jag vet är en spegel från verkligheten. Borde sluta oroa mig för det spelar ingen roll.
Rädsla.


FREEDOM, RUN AWAY TONIGHT

Lediga dagar är livskvalité. Idag har jag slappat och käkat onödigt onyttigt. Njutning på hög nivå. Jag har också haft tvättstugan och tvättat, var nyss och slängde in det i torkskåpet. Jag tycker att torkskåpet är lite otäckt. Fläckten som är där inne är riktigt stor och blir riktigt varm. När jag var liten brukade vi ha en sådan stå och gå i stallet när vi var där bara för att ibland var det sjukt kallt. Jag brukade tänka att det skulle ju vara häftigt om det satt ett band i varje propellpinne så skulle det snurra och bli massa fina färger. Som alla andra barn testade jag min genialiska idé och stoppade in flera olika presentsnören. Allt trasslade ihop sig och maskinen flippade ur totalt. Nu är det kallt att vara i stallet.
Och nu är jag rädd att det ska ha åkt in en handduk eller något i den där i torkskåpet och att hela tvättstugan står och brinner.

Nu ska jag diska klart, laga käk, fixa mig iordning för julbord och sen kanske in och se Zackarias på Hugo ikväll.
Späckad dag. En bra dag tror jag om allt går hela vägen i mål med tvätten..
En dag ska jag bli vän med maskiner.

20 år på lördag! NAJS!


















Zackarias - Fredag

SVININFLUENSA OCH THILAND

Jag har haft svininfluensa verkar det som. Eller, jag har men idag är första gången som jag känner mig någolunda levande så i jämförelse med hur jag har mått tidigare så skulle jag nog kunna springa ut och hoppa fram av lycka. Men det ska jag inte för jag ska inte vara utomhus. Och det är bara en illusion, jag skulle nog aldrig orka det egentligen. Definitivt inte.

Efter att ha fått kväljningar bara på tanken av mat i 5 dagar, vilket resulterat till att det har blivit hinkvis med vatten och någon frukt om dagen så tänker jag inte på något annat än mat nu när aptipten har kommit tillbaka. Alfy har pysslat om mig och bara varit bäst helt enkelt. Igår låg vi i soffan och jag kom ihåg hur jag halvt om halvt feberdrömde snackade sönder om all mat vi skulle göra.

. Biffar, kokt potatis, gräddig brunsås och lingon
. Egen potatismos och fisk
. Kyckling och klyftpotatis
. Fisk, kokt potatis och kall sås
. Egna hamburgare (haha, jag skrev med Ö först, hambörgare. Jag är B)
. Köttförspaj

Aja, det var det jag kom på. Och jag funderar på att bli veggi igen och börja med GI. Men jag vill bara käka sönder kött och potatis! Men gör man små förändringar och försöker lite ibland så ger det väl alltid något. 

Nu har jag suttit och kollat på bilder från Thiland. Smakprov på en fantastisk månad!



. Vi hade en ödla. Jag döpte han till Bengt. Lärde mig spela en låt på hukulele. Man fick springa långt om det blev evuaction



. Gata, lite snuskit. Bar = horor och män 40+. Hunden Bengt.


. Strand. Alltid rödflagg, kom man för långt ut skrek dom på än. En Ö.


. Ödlan Bengt igen, han bode i listen. Blivande vardagsrumsfärger. Thisolnedgång.


. Strandfotboll. Skämt? Fyllekaja i behov av en läppförstoring 



. Thiboxning. Taxi till Thiboxning, Madde sjukt övertrött. Disco.


. Fest! Hittade en galen men söt vättare. Kackerlackan Bengt som krashlandade i mitt hår. Roomservic gillade inte att insektsspraya Bengt. Inte Bengt heller.




. Sjukt. Glasnudlar och bananshake. Drömmåltid. Drömdryck. Drömman.

Ännu lite sjukare.



Nu är jag helt slut.
Men ett vettigt inlägg med bilder kommer inte alltför ofta.
Nu ska jag trolla fram lite mat vilket jag borde ha börjat för länge sedan med.

RSS 2.0