MÅNDAGSMYS

Spice och rosevin, belöningen för att ha överlevt veckans första arbetsdag och uppladdning för kommande dagar.

Denna kombination ska leda fram min första bok.

NASSAU, BAHAMAS




Regnet öser ner utanför och jag är trött på det hemma när man kollar bilder från annat.

Känns som hur länge som helst sen det som var då..

TAMP (?)



18 maj, på mammas födelsedag så fick hennes häst sin lilla bebis. Hingst som har myror i kroppen och energi att driva hela Knappek. tror jag!

Under tiden den har legat i magen och växt nu så har han gått under namnet Knappekullaexpressen. Det är lite mobbat namn samtidigt, så blir nog förkortningen K. Express. TAMP är Pedersenarnas initsialer vilket pap knäckte fram. Jag älskar det! Fan, jag vill ju dra mig bort med samtidigt var det grymt. Tänker på Into the wild när han ligger på dödsbädden, "vid sitt rätta namn". De är ju min familj, mitt rätta. 

Tillägg i efternamnet funderas det starkt på. Byta förnamn eller slå igenom ett nytt smeknamn känns avsides, men detta är coolt. Madeléne Tamp Pedersen? Fan, låter ju ascoolt! Amerikanskt utal (Tämp) och där har ni ju namnet på värsta proffset! ;)

ONSDAGSMYS

Sitter nu på Berget i sörpa (H.Backens stenkulle) i bikinin med lite goodiemusic från datorn, bok och en cider!

Vinden tog just tag i min strumpa. Den rullade överbord.
Fuck, jävligt dålig idé med mys.

opy

Jag hatar er så jävla förbannat.
Om ni bara visste vad ni har förstört.
Förstör.

Cheer up <EMokidzzz:D

Och jag hoppas att du....

Jag var ingen,
du var aprilhimlen.
Tankar snurrar och sprätter. Jag vet inte hur mina två halvor ska kunna samsas. Jag vill iväg, bort, men samtidigt vill jag ha det som är här. Fan, jag har alltid velat iväg och när jag kan - tvekar jag! Tillbaka till dit där livet leker och allt är spännande och nytt. Staterna och världen. Men nu trivs jag för typ första gången riktigt bra med jobbet, och framför allt arbetskompisarna! Sörping gillas skarpt och hästarna är ju min grej. Men alla börjar bli gamlaoch tråkiga. Dom kommer inte ihåg bus och lek. Iväg är ju allt bus och lek. Jag gillar ju bus och lek! Till hösten kommer lera och gråa dagar. Jag gillar inte lera och gråa dagar.
..?!


Hör mig nu.

RSS 2.0